Projekti

Projekt “ARUM”

Arum je podjetje, ki se ukvarja s proizvodnjo visoko kakovostne moške in ženske konfekcije. Je podjetje, ki nadaljuje zgodbo nekoč uspešnega in širši javnosti znanega podjetja Mura, tradicija katerega je segala v leto 1925. Po težkih časih, polnih preizkušenj in nepričakovanih ovir, so pogumno, s trdim delom, dolgoletnimi izkušnjami in predvsem z ljubeznijo do dela, ovire uspešno odpravili in odprli novo poglavje.
Pred kratkim, so vzpostavili proizvodnjo izdelkov lastne blagovne znamke. V njihovi prodajalni najdete oblačila ženske in moške konfekcije, izdelajo pa tudi oblačilo po vaših merah. Vrhunska izdelava, odlične tkanine, sodoben design,…

Z veseljem sem se odzvala povabilu za oblikovanje kolekcije ženskih oblačil. Premišljeno, z majhnimi koraki je nastala prva kolekcija, ki je bila med kupci dobro sprejeta.

Pogumno delamo naprej.

Več informacij: @arumdesign

Projekt “M”

MAŽORETKE

Izdelava uniform za DRUŠTVO PREKMURSKIH MAŽORETK – Bakovci

Projekt “PZT”

Pevski zbor Trimlini

Skupina amaterskih pevcev  KUD Trimlini,  ohranja ljudsko izročilo s prepevanjem ljudskih pesmi v madžarskem jeziku. Izhodišča, posebnosti in osnovne značilnosti detajlov in barv so zaobjete in nadgrajene s pridihom sodobnosti  tudi v novi celostni podobi  uniform.