O meni

Navdušenje in zanimanje za ustvarjanje segajo v zgodnjo mladost, saj se je pri nas vedno veliko šivalo, pletlo, izdelovale so se lutke. Oblikovanje je postalo moj zvesti sopotnik.

Po z odliko zaključeni Srednji šoli za oblikovanje in fotografijo v Ljubljani, sem študij nadaljevala na NTF, Oddelek za tekstilstvo, smer Oblikovanje tekstilij in oblačil v Ljubljani, kjer sem tudi diplomirala. Pot me je vodila v Mursko Soboto, v Muro d.d., kjer sem se pridružila sijajni ekipi modnih oblikovalcev in ostalih sodelavcev. Po prestrukturiranju sem v Muri, Evropski hiši mode delala skoraj 25 let, vse do stečaja leta 2014. V bogatem in pestrem ustvarjalnem obdobju na programu oblikovanja ženskih oblačil, sem si nabrala veliko izkušenj tudi s področja oglaševanja, zakonitostih trga, razumevanja konfekcije. Kot modna oblikovalka sem nato leto dni delala v Studiu Klara d.o.o., 1.7.2016 pa pogumno stopila na samostojno poslovno pot z blagovno znamko Fajna.si.

Ves ta čas ostajam zvesta prepričanju, da mora biti obleka kljub še tako poudarjeni unikatnosti in edinstvenosti, nosljiva, lepa, udobna, primerna in praktična za tistega, ki jo nosi in za namen kateremu služi.